Styrelsen 2020/2021

Nedan kommer ett brev från valberedningen angående situationen och de nya kandidaterna inför styrelsen 2020/2021


Hej,

Eftersom Jenny har flyttat och Joakim har meddelat att han inte ställer upp för omval som ordförande så har Valberedningen följande förslag:

  • 1 ordförande: Valberedningen nominerar Mikko Nolvi i 2 år, nyval.
  • 2 ledamöter: Valberedningen nominerar André Cedervall och Helena Lindbäck i 2 år, samtliga är omval.
  • 2 ledamöter: Valberedningen nominerar Benny Brännström och Chouki Bougourgor i 1 år, fyllnadsval.
  • 2 ersättare: Valberedningen nominerar Robin Sandström och Magnus Jonsson för 1 år, båda är omval. 
  • 1 ersättare: Valberedningen nominerar Fawzie Aliyali i 1 år, nyval.
  • 2 revisorer: Valberedningen nominerar Björn Bodlund för 2 år, omval. Björn Andersson har 1 år kvar.
  • 1 revisorsersättare: Valberedningen nominerar Roland Kolsmyr för för 1 år, omval.

Dessutom ska det väljas 3 personer till valberedningen. 

Mvh
Valberedningen 


HÄR KOMMER PRESENTATIONER FRÅN ALLA KANDIDATER SOM KANDIDERAR FÖR NYVAL ELLER NY POSTION I STYRELSEN. TREVLIG LÄSNING!

Hej!
Jag heter Chouki och är 35år. Jag har bott i området med min sambo och mina två barn sedan 2014. Det senaste året har jag haft uppdrag i styrelsen som vicekassör. Jag jobbar som analytiker på ICA och har även bakgrund av logistik och transport. Jag gillar nya utmaningar och strävar efter att bli bättre och även förbättra vår förening. Som vicekassör har jag lärt mig mycket om våran förening. Min bakgrund från varierande branscher och mÖten med olika kulturer har gett mig bred kunskap för att t.ex. hantera nya utmaningar och vara lyhörd. Jag både ger och tar gärna emot återkoppling från boende och styrelsen. Ett bra samarbete är viktigt för mig för att vi tillsammans ska ha en stabil förening. Jag är en mycket positiv person som har lätt för att hitta nya vägar och idéer till lösningar samt gör alltid mitt jobb med största noggrannhet. Jag får ofta höra att min entusiasm smittar av sig och bidrar till en bättre stämning. Jag är utåtriktad och har lätt att ta kontakt med människor. Hoppas att ni tycker att jag passar som ledamot och att ni ser mig som en tillgång till Spikverket.

Referens f.d. kassör Jenny Setterholm

Med vänliga hälsningar
Chouki Bougorgour.


Hej!
En lite presentation av mig:
Är 43år och har bott på området sedan 2009. Har varit ledamot i styrelsen sedan 2012.
Jobbar direkt mot dom hemlösa/ utsatta västeråsarna på Västerås Stadsmission.
Är mycket ute på vårat fina område, dels för att det är trevligt att träffa dom som bor här men också för att rasta mina tre barn ?

/Mikko Nolvi


Hej!
Jag har bott här på Bandverksgatan sedan 2008. Jag är 49 år gammal och är pappa till två vuxna barn. För några år kände jag att jag ville göra något annat i livet så jag bestämde mig för att börja studera. Tog examen som redovisningskonsult våren 2019 efter två års studier på Frans Schartaus Handelsinstitut i Stockholm. 
På min fritid hittar man mig ofta på Friskis och Svettis vid Rocklunda.

Med vänlig hälsning
Benny Brännström


Hej!
Jag heter Fawzia Aliyali. Bor på Bandverksgatan 167. Har bott här i 20 år. Trivs jättebra. Jag är kurd, kom till Sverige för 30 år sedan. Har pluggat gymnasiet i Sverige och läst sjuksköterskeutbildningen på Mälardalens högskola. Har läst vidare till urologisjuksköterska och vidare till uroterapeut sedan 6 år sedan. Jag har tre barn, två vuxna, utflugna och en som går sista året på gymnasiet. Jag är en praktisk kvinna som kan bidra till mest det praktiska i området. Har aldrig jobbat som styrelsemedlem. En utmaning.

Mvh Fawzia Aliyali

Total Page Visits: 2139 - Today Page Visits: 1

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.