Brev från Valberedningen

Hej alla medlemmar i Spikverkets Samfällighetsförening!
Vi som sitter i Valberedningen just nu, heter Ida Sandström och Razan Salameh.
Vi båda är arbetande och studerande småbarnsmammor. Det vill vi poängtera för att visa på att det visst går att vara engagerad i sin samfällighet trots till exempel jobb, studier och småbarnsliv. Även om tiden många dagar kan vara knapp, går det alldeles utmärkt att sitta med i valberedningen eller i styrelsen.

Vår ambition och det vi jobbar för är att ha en fullbordad och välfungerande styrelse. För att nå dit ligger det i vårt intresse att ha en ökad medvetenhet kring vad som händer i vårt område. Vi jobbar mycket med att lära känna er som bor i området, för att få ökad kunskap om bland annat kompetens, personlighet, färdigheter och egenskaper. Detta gör vi för att kunna identifiera möjliga kandidater till styrelsen/valberedningen.
Förra året var vi ute i området och knackade på hos er för att prata. I år jobbar vi digitalt med tanke på rådande Covid-19 pandemin. Håll er därför alltid uppdaterade på Facebook och här på hemsidan.

Vi vill välkomna er alla, till att delta inom vår samfällighet. Det är trots allt vi boende som faktiskt skapar hela området, tillsammans avgör vi hur vi ska ha det.
Är Du intresserad, eller känner någon som Du vill nominera som kandidat till styrelsen/valberedningen, tveka inte att höra av Dig till oss omgående.

Tänk inte att ”allt verkar ju ändå fungera”. Samfällighet är allas ansvar och vi behöver gemensamt arbeta för en välfungerande samfällighet. Livet bjuder alltid på överraskningar, vilket kan göra det problematiskt för styrelsen att själva ha koll på det som händer i området. Därför är det oerhört viktigt att vi alla har en öppen dialog, kring till exempel underhåll och samfällighetens ekonomi för att kunna agera snabbt om något sker.

Hur det blir med årets årsstämma vet vi inte än. Dock vill vi passa på och förmedla, att ett aktivt deltagande i årsmötena är också ett viktigt sätt att engagera sig i samfälligheten och hålla sig uppdaterad.
Samfälligheten är i stort behov av ökat intresse och engagemang! Var därför med och bidra Du också, för ökad gemenskap och trygghet i vårt område. Hör av Dig till någon av oss, eller skriv ett mail till valberedningens gemensamma mailadress.

Ida Sandström: 0737067728
Razan Salameh: 0762206151
Mailadress: valberedning@spikverket.se
Med Vänliga Hälsningar/ Valberedningen

Total Page Visits: 2291 - Today Page Visits: 5

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.