Städdagar/sommarunderhåll

Vår och höst genomför samtliga husägare en städning av sitt respektive block. Städningen sker under cirka fyra timmar under en helgdag. Förutom den positiva känslan av att bidra till områdets underhåll, får man ett ypperligt tillfälle att träffa och bättre lära känna sina grannar. Tidpunkten för respektive blocks städning meddelas i god tid i Spikverksbladet och av respektive blockledare via brev. De olika blockens städtider finner ni också via länken längre ner på sidan.

Sommarunderhållet sker enligt schema som delas ut till husägarna i de olika blocken av respektive blockledare. Varje hushåll ansvarar för att vissa sysslor blir genomförda vid olika tillfällen under sommaren som till exempel klippa gräsmattor, rensa ogräs samt tömma papperskorgar och dylikt. Då de olika blockens sommarunderhåll är individuellt anpassade grannarna emellan kommer dessa scheman inte att annonseras här.

Städschema.

Instruktioner för vår- och höststädning, samt sommar- och vinterunderhåll.

Så här är blocken indelade.

Mall för inbjudan till städdag.

Blockledare.

Total Page Visits: 4587 - Today Page Visits: 4

1 kommentar på “Städdagar/sommarunderhåll”

  1. Hej! Kortsidan i närheten av garageport nr 35 Bandverksgatan. ser verkligen ut som en sophög inget blev gjort när vårstädningen var, även hela längan bakom förråden. Buskar uppe på kullen vid rutschkanan bör bli bättre uppgrävd och klippt. Tror de som städar att de bara är gräset som behöver klippas., de är ju för vår trevnad skull vi ska hålla ordning, varför går bara vissa ut och man ser ju där de inte har gjorts något, då vet man vilket block som låter bli. Jag tycker illa vara varje gång jag passerar dessa ställen bor på nr 39. Tack för mig

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.