Kabel TV och Bredband

Kabel TV-nätet är anpassat för de senaste digitala tjänsterna. Leverantören av tjänsterna till kabel tv-nätet är ComHem. Avgiften för detta påförs kvartalsavgiften och är samma kostnad som samfälligheten betalar per hushåll till ComHem.

Förutom de ordinarie kanalerna finns det flera tilläggstjänster att köpa från ComHem, Boxer och Viasat m.fl.

Bredbandsnätet är ett modernt fiberoptiskt bredbandsnät som är direktanslutet till Stadsnätet. Detta är ett så kallat öppet nät där det råder fri konkurrens mellan de olika leverantörerna. Man binder sig alltså inte till en och samma leverantör av de olika tjänsterna via bredbandsuttaget.

Förutom möjligheten till en Internetanslutning med hög kapacitet erbjuds ett flertal andra tjänster. Information om vilka leverantörer som finns och vilka tjänster som erbjuds kan ni läsa mer om →Här

693total visits,2visits today

1 kommentar på “Kabel TV och Bredband”

  1. Hej. Jag hade en tekniker här idag från comhem. Detta pga att jag har bildproblem i mitt tivo abb. Han mätte uttaget och konstaterade att problemet ligger nånstans i vårt nät. Han påpekade även att fler har problem. Nånting med någon förstärkare eller nåt. Jag uppfattade det som att det skulle vara nån sorts kapacitetsproblem. Är detta nåt ni känner till?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.