Nyinflyttad

 

Om ni är nyinflyttade på området vill vi hälsa er särskilt varmt välkomna! Ni har gjort ett bra val av boende som vi är säkra på att ni kommer att trivas med.

För att underlätta för er som är nyinflyttade finns ett informationsblad ”Välkommen till Spikverket” att läsa. Där finns grundläggande information som berör varje boende på området. Om ni inte redan har fått ”Välkommen till Spikverket” kommer någon i styrelsen inom kort att överlämna detta till er.

Informationsbladet finns även att läsa i pdf-format. För att läsa pdf-filer behövs Adobe Reader som hämtas gratis på www.adobe.se När ni har installerat programmet klickar ni på nedanstående fil.

Välkommen till Spikverket

Vid in- och utflyttning skall detta alltid meddelas styrelsen. Detta för att vi skall ha aktuella uppgifter över vilka som bor på området. Skriv ut nedanstående blankett och lämna den ifylld till föreningens kassör.

Anmälan om ägarbyte

Som nyinflyttad har man oftast många frågor om sitt boende och dess område. När frågor dyker upp tveka då inte att kontakta någon i styrelsen. Samtliga styrelsemedlemmar och deras telefonnummer samt ansvarsområden finns i menyn under knappen ”Styrelse”.

Återigen varmt välkomna till Spikverket!

Med vänliga hälsningar

Styrelsen

Total Page Visits: 3974 - Today Page Visits: 7

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.